Sigurnosna Vrata Talaris – prodaja, montaža, uvoz, distribucija

Sigurnosna vrataJedno smo od vodećih preduzeća na našem tržištu na tom polju, a sama konstatacija da smo na našem tržištu preko 15 godina i da se iza nas nalazi na hiljade zadovoljnih klijenata širom naše zemlje su sam dokaz o našem kvalitetu i našoj profesionalnosti.

Na lokaciji Beograd se nalaze tri maloprodajna objekta, tako da smo kupcima što je moguće više približili naše proizvode pa tako skoro u svakom kraju grada imamo po neki prodajni salon ili nekog od distributera kod koga možete kupiti naša vrata.

Sigurnosna vrata sa jednom ili sa dve sigurnosne brave, mogućnost odabira vrata koja koriste bravu sa kasa ključem ili sa kodiranim cilindrom, a što kupac sam prilagođava svojim potrebama, samo su deo pogodnosti koje kupac može sam odabrati. Takođe vam nudimo vrata sa tanjim ili sa debljim limom, sa drvenom oblogom ili bez nje, a koje mogu biti od HDF-a ili MDF-a, a čak kupac ima mogućnost da donese i svoje dekorativne obloge po našoj dimenziji i koje će biti ugrađene u sama vrata.

Dakle u našim objektima možete pronaći  vrata prilagođena vašim potrebama i vašem kućnom budžetu. Kupovinom nekog od modela sigurnosih vrata iz našeg asortimana dobijate mogućnost ugradnje istih. Montaža vrata se vrši u vrlo kratkom roku posle same kupovine, a u slučaju potrebe ugradnja vrata može biti čak i u danu kada su ista i kupljena.

Montažu vrata vrši ekipa obučenih profesionalaca sa dugogodišnjim iskustvom, a koji mogu odgovoriti na gotovo svaki vaš zahtev. U sklopu našeg preduzeća nalazi se i servisna služba koja vam je u slučaju potrebe raspoloživa 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

Sigurnosna vrata cene

Cene sigurnosnih vrata zavise od:

  • debljine limova
  • od vrste obloga
  • od količine i kvaliteta brava
  • dodatna oprema (kamere, elektro prihvatnik)Za sve dodatne informacije možete kontaktirati naša prodajna mesta

Dodatni elementi za sigurnosna vrata

Uz sigurnosna vrata iz naše ponude mogu se dodatno ugraditi i sledeći elementi:

1. Spoljna i unutrašnja opšivka – pervajz lajsne
2. Automat za samozatvaranje vrata
3. Mikrokamera (crno-bela ili u koloru)
4. Interfonska brava – elektroprihvatnik