meta

Sigurnosna vrata za spoljnu upotrebu

120.000,00 RSD

Sigurnosna vrata za spoljnu upotrebu se izrađuju u standardnoj dimenziji 1000x250mm. Na zahtev kupca  mogu se dobiti i druge dimenzije. Vrata  poseduju dve sigurnosne brave sa kodiranim cilindrima sa leptir zaključavanjima sa unutrašnje strane. Spoljna obloga je izrađena od čeličnog lima i termoizolacionog sloja ukupne debljine 16mm, a unutrašnju oblogu čini MDF debljine 10mm. Ukupna debljina krila je 80mm. Ugradnja za sigurnosna vrata je obezbeđena i dodatno se naplaćuje prema važećem cenovniku. Pogledajte sve modele vrata ovde

Pošalji upit

Opis

Sigurnosna vrata za spoljnu upotrebu – štok:

Štok vrata je izrađen od profilisanog čeličnog lima debljine 1,5mm,  finalno plastificiran. Dubina štoka je 100mm. Štok poseduje 3 čelične šarke. Prag se nalazi u sklopu štoka i isti je plastificiran u boju kao i štok.

Krilo vrata:

Krilo vrata je izrađeno čeličnog lima koji je po obodima ojačan. Ispuna krila je mineralna vuna debljine 50mm,  što daje vratima termo i zvučnu. Debljina krila zajedno sa dekorativnim oblogama je 80mm. Debljina spoljne obloge je 16mm i sastoji se od plastificiranog čeličnog lima debljine 1mm i termoizolacionog sloja od 15mm. Unutrašnja obloga je debljine 10mm a izrađena je od MDF-a u više boja i dezena.  Na krilu vrata se nalaze 2 fiksne kandže koje se prilikom zatvaranja vrata uvlače u štok, a tako dobijamo dodatno obezbeđenje na samim vratima.

Sigurnosna brava:

Sigurnosna vrata Trio poseduju dve sigurnosne brave sa kodiranim cilindrima i sa leptir zaključavanjima sa unutrašnje strane. Ovo korisniku olakšava rukovanje vratima prilikom boravka u prostoru. Cilindri se isporučuje sa setom od 5 ključeva i isti su u Euro standardu i vrlo lako su zamenljivi u slučaju potrebe. Zaključavanje se vrši sa po 3 šipa u pravcu brave.

Detalji

Go to Top