Garažna vrata –  segmentna vrata, rolo vrata, industrijska vrata – Talaris Beograd

Garažna vrata svih vrsta, profesionalno, povoljno, pouzdano. Izrada i montaža garažnih vrata prema vašim merama i vašem zahtevu sa vrlo kratkim rokom isporuke i ugradnje. Garažna vrata možemo podeliti na segmentna i rolo vrata. Segmentna vrata moženo nazvati i industrijska vrata koja su uglavnom velikih gabarita a koja se koriste za velike otvore (hale, radionice itd.)

Segmentna vrata se postavljaju tako da se sami paneli uzdižu vertikalno, a zatim se od krajnje gornje tačke slažu paralelno sa plafonom ili kosinom zida. Vrata se izrađuju od čeličnih panela debljine 40mm koji su termoizolovani. Zaptivanje segmentnih vrata sa donje strane obezbeđuje dihtung guma koja se nalazi na donjem krajnjem. Sa bočnih i sa gornje strane zaptivanje obezbeđuju dihtung lajsne koje se postavljaju između frontalnog zida i unutrašnje strane garažnog otvora.

Modeli vrata:

Vrata se mogu otvarati ručno ili putem elektromotora. Daljinsko upravljanje za naša segmentna garažna vrata obezbeđuje se elektromehaničkim uređajem – motorom. Motori mogu biti plafonski ili bočni.

Rolo vrata su veoma funkcionalna iz razloga što zauzimaju veoma malo mesta iznda otvora gde su i postavljena. Ukoliko postoji mogućnost ista se mogu postaviti iznada samog otvora tako da se od svetle visine garažnog otvora ne gubi ništa. Rolo vrata se mogu izraditi od čeličnih ili aluminijumskih lamelica i mogu biti sa ili bez termo i zvučne izolacije.

Kao i segmentna, rolo vrata se mogu podizatu putem elektromotora daljinskom komandom ili ručno putem takozvane kurble. Sam motor je sakriven u kutiju gde su smeštene lamelice tako da nije vidan sa spoljne strane vrata.

Montaža za garažna vrata je obezbeđena svakom našem klijentu. Pre izrade vrata naša ekipa izlazi na teren radi definisanja mera i želja klijenata i po usaglašavanju svih detalje se kreće u proces izrade i montaže vrata.

Cene za garažna vrata možete dobiti u nekom od naših prodajnih salona na teritoriji Beograd. Sve modele garažnih vrata možete pogčedati u našem SALONU.

Garažna vrata