Sobna vrataSobna vrata su sasvim sigurno možemo reći neizostavni deo našeg svakodnevnog života. Ona su jednostavno svakodnevni ulaz u svet u kome živimo i radimo.

Štiteći našu intimu, vrata nas čuvaju od buke i osiguravaju nam zadržavanje toplote ili rashlađenog vazduha unutar prostorije. Kada kupujemo sobna vrata, pei odabiru moramo voditi računa o samom kvalitetu i imati na umu koliko ćemo puta morati otvoriti i zatvoriti ista.

Prema nezvaničnoj statistici, jedna sobna vrata se na stanu gde živi četvoročlana porodica otvaraju i do 150 puta dnevno. Zato pri odabiru sobnih vrata treba se opredeliti za ona vrata koja pružaju najbolji odnos između cene i kvaliteta.

Treba voditi računa o tome da su jeftina vrata ustvari najskuplja. Kada kupite jeftina i loša vrata ona u većini slučajeva nisu dugog veka. Onda treba ponovo izdvojiti određenu sumu novca za sobna vrata koja ste već jedanputa kupili.

Kvalitet sobnih vrata

Uz sve to imamo i ponovni trošak za ugradnju vrata, a da ne govorimo o eventualnom malterisanju, gletovanju i krečenju. Sa druge strane dobra i kvalitetna vrata nisu uvek i jeftina, ali na njima ipak ne vredi štedeti. Trebamo biti  svesni toga da se od jeftinog i nekvalitetnog materijala ne može napraviti dobar i kvalitetan finalni proizvod.

Iz tog razloga na kraju moramo zaključiti da se  kvalitetna sobna vrata na duži vremenski period svakako isplati kupiti. Trebamo znati da okolo sebe u prostoru gde živimo ili radimo sigurno imamo kvalitetan proizvod koji će krasiti naš dom.

Sobna vrata ulepšavaju životni prostor

Dekorativna vrata nam u vizuelnom smislu daju poseban pečat u modernom oblikovanju radnog ili životnog prostora. Omogućavaju nam da ga njihovim pravilnim odabirom oplemenimo prema našoj želji. Takođe slobodno možemo reći da su vrata postala deo nameštaja, pa se osim njihove osnovne funkcije razdvajanja prostorija vodi računa i o estetici.

Sobna vrata iz naše ponude su izrađena od medijapan (MDF) ploča. Finalno mogu biti presvučena melaminskom folijom, CPL folijom, farbana poliuretanskim bojama ili furnirana i  bajcovana prema željenoj boji. Vrata se izrađuju u standardnim dimenzijama a na zahtev kupca se većina modela može uraditi prema tačnim dimenzijama. Vrata mogu biti jednokrilna, dvokrilna, sa nadsvetlom, sa ostakljenjem, klizna, ili kombinacija više opcija.

Sobna vrata ugradnja

Ukoliko se odlučite da ugradnja vrata bude naša, obezbedili smo vam profesionalnu ekipu montažera sa dugogodišnjim iskustvom. Od njih možemo reći na kraju zavisi krajnja estetika i izgled vrata. Montaža vrata se po preporuci radi po završetku svih građevinskih radova u prostoru (posle gletovanja i krečenja), jer su vrata u većini izvedbi predviđena za suvu montažu.

Sobna vrata cene

Cene sobnih vrata zavise od samog kvaliteta izrade. U našoj ponudi se nalaze vrata izradjena od medijapana presvučenog  CPL ili melaminskom folijom, a ista mogu biti i farbana poliuretanskim bojama. Za više dodatnih informacija pozovite naša prodajna mesta.