meta

Feri

64.900,00 RSD

Sigurnosna vrata Feri, su vrata domaće proizvodnje.Izrađuju se u standarnim i vanstandardnim dimenzijama. U osnovi poseduju jednu bravu marke „DAF“ sa kodiranim cilindrom.

Zaključavanje se vrši u 3 pozicije. Na zahtev kupca se može ugraditi i dodatna brava sa leptir zaključavanjem iznutra.

Detaljnije cene sigurnosnih vrata možete dobiti u našem prodajnom salonu, pozivom na neki od naših telefonskih brojeva ili slanjem upita putem e-maila.

Pošalji upit
Šifra proizvoda: Sigurnosna vrata Feri Kategorija:

Opis

Sigurnosna vrata Feri – štok:

Štok  je izrađen od isprofilisanog čeličnog lima debljine 1,2mm, finalno plastificiran prema boji po izboru kupca. Dubina štoka je 70mm a isti ne poseduje pervajz lajsne, pa se iz tog razloga može postaviti u bilo kom položaju prilikom ugradnje (na spoljni ili unutrašnji deo otvora) a pogodna su i za takozvanu tunel montažu. Svetli otvor na vratima je poprilično veliki i isti je svega 12cm uži od krajnje širine štoka. Na štoku se nalaze 3D šarke koje omogućavaju štelovanje vrata u svim pravcima kao i najfinije podešavanje posle ugradnje vrata. Prag je fiksni u sklopu štoka i isti je plastificiran u boju štoka.

Krilo vrata:

Krilo je izrađeno od table čeličnog lima debljine 1,2mm koji se nalazi sa spoljne strane konstrukcije vrata i koja je po obodima ojačana. Ispunjeno je mineralnom vunom debljine 5 cm, što vratima daje termo i zvučnu izolaciju vrata. Debljina krila Feri vrata zajedno sa dekorativnim oblogama je 70mm. Debljina obloga  je 8mm a iste su izrađene od univera u više boja i dezena. Takođe, na zahtev kupca se sa spoljne strane može staviti jedna boja obloge a na unutrašnju druga. Na samom krilu vrata se nalaze 2 fiksne kandže koje se prilikom zatvaranja vrata uvlače u sam štok, a koje dodatno obezbeđuju vrata prilikom pokušaja nasilnog otvaranja.

Sigurnosna brava:

Feri vrata u osnovi poseduju jednu  bravu sa kodiranim cilindrom proizvođača „DAF“. Na zahtev kupca, se može ugraditi i dodatna brava sa kodiranim cilindrom i leptir zaključavanjem iznutra, što korisniku olakšava rukovanje vratima.

Dodatne informacije

Izbor boja

Antik hrast, Bela, Bledi lanch hrast, Hrast, Mauntain, Orah, Premium hrast, Wenge

Detalji

Sigurnosna vrata FeriSigurnosna vrata - model FeriSigurnosna vrata model Feri - Talaris Sigurnosna vrata model Feri - Talaris, BeogradSigurnosna vrata - Talaris

Go to Top