meta

Tal 2 brave

35.000,00 RSD

Sigurnosna vrata model Tal 2 su iz naše ponude jedna od najprodavanijih vrata. Imaju odličan odnos između cene i kvaliteta vrata, a to je ono što interesuje svakog našeg prosečnog kupca.

Izrađena su od čeličnog lima koji je finanlno plastificiran. Vrata su opremljena sa 2 nezavisne brave sa kodiranim cilindrima. Ovaj model vrata se isporučuje u dve standardne dimenzije i to 900×2020 i 1000x2050mm. U ponudi su dve boje i to bela glatka i braon sa dezenom drveta u pozadini.

Montaža vrata je obezbeđena svim našim kupcima i naplaćuje se dodatno prema važećem cenovniku. Ostale modele vrata možete pogledati OVDE.

Pošalji upit
Šifra proizvoda: Sigurnosna vrata Tal 2 Kategorija: Oznaka:

Opis

Štok od čeličnog lima

Sigurnosna vrata  Tal 2 imaju štok napravljen od čeličnog lima debljine 1,2mm koji je sa spoljne strane finalno plastificiran. Dubina štoka je 100mm, a isti je potpuno ravan, što podrazumeva da na njemu ne postoje pervajz lajsne. Ovo sigurnosnim vratima omogućava da budu ugrađena na bilo kom delu zidarskog otvora (na spoljni ili unutrašnji).

Šarke su sakrivene u unutrašnjost štoka, tako da se ne videke kada se vrata nalaze u zatvorenom položaju. Ovaj detalj vrata čini estetski lepim a vrata sa ovim imaju dodatno osiguranje prilikom pokušaja nasilnog podizanje vrata i skidanje sa šarki. Ova vrsta šarki omogućavaju otvaranje vrata pod uglom od 120°. Prag se nalazi u sklopu vrata i isti je plastificiran u boju vrata.

Krilo vrata od dvostrukog čeličnog lima

Ovaj model vrata ima krilo koje je izrađeno od dvostranog čeličnog lima debljine 0,6mm koji je finalno plastificiran. Debljina krila vrata je 70mm a isto je ispunjeno papirno-stiropornim saćem, koje čini termo i zvučnu izolaciju. Krilo vrata je prilagođeno biji štoka. Špijunka na vratima je širokougaona (riblje oko) i nalazi se na visini od 155mm.

Brava sa kodiranim cilindrom

Sigurnosna vrata model Tal 2 poseduju dve brave. Glavna brava je sa kodiranim cilindrom i isporučuje se sa 5 ključeva + 1 radni (majstorki ključ), a sve to iz razloga kako bi kupac bio siguran da posle montaže vrata niko ne može eventualno imati bilo kakvu kopiju ključa.

Glavna brava vrši zaključavanje u 11 tačaka. Dodatna brava zaključava vrata u 4 pozicije a sa unutrašnje strane poseduje leptir za zaključavanje što korisniku daje konfor prilikom upotrebe. Ova brava se uglavnom koristi za kratke izlaske, stim što je preporučeno da se uvek koristi glavna sigurnosna brava. Kvake i štitnici su izrađeni u srebrnoj boji.

Detalji

Tal brava u braon vratimaTal brava u belim vratimaTal brava ukosoTal brava sa drugr straneTal brava sa ključemTal brava konstrukcijaTal brava - rupa u vratimaTal brava rupe za zaključavanje Tal brava na braon vratimaTal brava na braon vratima spreda Tal brava tek ugrađenaTal brava tek ugrađena sa novim ključem Tal brava na vratima

Go to Top