meta

Klasik 50

89.900,00 RSD

Sigurnosna vrata Klasik 50 su proizvod više klase iz naše proizvodnje.  Vrata su finalno obložena dekorativnim oblogama koje mogu biti od HDF ili MDF ploča debljine 8mm. Standarno vrata poseduju jednu sigurnosnu bravu sa kasa ključem Italijanskog proizvođača „Mottura“ ili bravu sa kodiranim cilindrom „Titan“. Zabravljivanje se vrši u 6 pozicija. Prema zahtevu kupca u sigurnosna vrata Klasik 50 se može ugraditi i dodatna brava Italijanskog proizvođača „Cisa“. Sve modele vrata pogledajte ovde

Montaža vrata je obezbeđena svim kupcima i naplaćuje se prema važećem cenovniku. Za detaljnije informacije i dodatne cene vrata možete nas kontaktirati.

Pošalji upit
Šifra proizvoda: Sigurnosna vrata Klasik 50 Kategorija:

Opis

Sigurnosna vrata Klasik 50 – štok:

Štok vrata je izrađen od isprofilisanog čeličnog lima debljine 1,5mm plastificiranog u željenu boju. Dubina štoka je 70mm. Svetli otvor na vratima je poprilično veliki, tj 120mm uzi od spoljne dimenzije štoka. Na štoku se nalaze 3D šarke sa mogućnošću štelovanja u svim pravcima. Fiksni prag se nalazi u sklopu štoka.

Krilo vrata:

Krilo vrata je izrađeno od table čeličnog lima debljine 1,2mm koja je po obodima ojačana. U krilu se nalaze 2 vertikalna i 2 horizontalna omega profila koja dodatno učvršuju vrata i daju im potrebnu stabilnost. Krilo je ispunjeno mineralnom vunom debljine 5 cm, a što čini termo i zvučnu izolaciju vrata. Debljina krila zajedno sa dekorativnim oblogama je 70mm. Debljina obloga (spoljne i unutrašnje) je 8mm u više boja i dezena. Po želji kupca se na vrata sa spoljne strane može staviti jedna vrsta i boja obloge a na unutrašnju druga. Na krilu vrata se nalaze 2 fiksne kandže koje dodatno obezbeđuju vrata prilikom pokušaja nasilnog otvaranja.

Sigurnosna brava:

Sigurnosna vrata klasik serije 50 poseduju sigurnosnu bravu Italijanskog proizvođača „Mottura“ koja se isporučuje sa setom od 3 ključa. Uz bravu se dobija jedan radni – majstorski ključ koji se koristi za vreme montaže vrata.  Ovo otklanja  sumnju korisnika da neko drugi eventualno može imati kopiju ključeva. Po zahtevu kupca na vrata se može ugraditi i dodatna brava sa kodiranim cilindrom i leptir zaključavanjem sa unutrašnje strane.

Dodatne informacije

Izbor boja

Antik hrast, Bela, Bledi lanch hrast, Hrast, Mauntain, Orah, Premium hrast, Wenge

Detalji

Sigurnosna vrata - kvaka i bravaSigurnosna vrata Klasik 50Sigurnosna vrata, TalarisSigurnosna vrata Klasik 50 - pragSigurnosna vrata Klasik 50 pragSigurnosna vrata Klasik 50 - špijunka Sigurnosna vrata klasik 50 - kvaka Karmen Sigurnosna vrata - cilindar Cisa Sigurnosna vrata - kasa brava Mottura

Go to Top