Drvo aluminijum stolarija predstavlja gotovo savršen spoj prirodnog kvaliteta drveta, čvrstine koju nam daje sam aluminijum. Takođe dobijamo i toplinu koja je itekako preko potrebna prostoru u kojem živimo i radimo.

Drvo aluminijum prozori su  sasvim slobodno možemo reći savršen proizvod po pitanju zastakljivanja prostora. Prozori su jedan od najvažnijih elemenata našeg doma. Oni nam daju toplinu i čuvaju od spoljnih uticaja – sunca,kiše,vlage.

Prozori se ne kupuju svakodnevno, pa se prilikom kupovine istih mora napraviti pravi odabir.

Drvo aluminijum profili:

Drvo aluminijum stolarija apsolutno zadovoljava sve veće zahteve današnje gradnje. Aluminijum se nalazi na spoljnoj strani stolarije, a on je otporan na spoljašnje atmosferske uslove.

Samim tim  štiti prirodno drvo koje se nalazi sa unutrašnje strane stolarije i koje nam odiše prirodniom toplinom i koje krasi naš prostor u kome boravimo. Prilikom izrade prozora obezbeđujemo da se velike toplotne diletacije koje daju aluminijumski a koji su izloženi ekstremnim temperaturama, prihvate kao takve.

One se dalje amortizuju, a samim tim ne utiču negativno na kvalitet samog prozora.

Vezu između spoljnog dela prozora koju čini aluminijum i unutrašnjeg dela prozora koji je izrađen od drveta, čine PVC spojnice. Sa njima se spajaju ova dva elementa, i iste ne prenose postojeća međusobna naprezanja. Tako dobijamo pouzdanu i sigurnu vezu u kojoj aluminijum klizi po spojnicama i to nezavisno od bilo kakvih promena na samom drvetu.

Ovo sasvim sigurno možemo reći ne ostavlja nikakve negativne efekte na prozore, pa samim tim im daje veoma dug vek eksploatacije. Drvo na prozorima se finalno bajcuje i lakira u željenu boju kupca.

Novina u ponudi su prozori čije je drvo presvučeno akrilnim furnirom u više boja. Aluminijum se trajno eloksira ili plastificira takođe u željenu boju kupca.

Okov za drvo aluminijum:

Drvo aluminijum prozori su okovani sigurnosnim multilock okovom renomiranih proizvođača MACO,  koji imaju više tačaka zaključavanja. Ova vrsta okova prozorina daje odlično dihtovanje i potreban stepen sigurnosti.

U kombinaciji drvo aluminijum prozori mogu se napraviti gotovo svi tipovi vrata i prozora: jednokrilni, dvokrilni, fiksni, klizni, lučni.

Kao prateći program uz svaki drvo aluminijum prozor možete poručiti i: aluminijumkse okapnice, podprozorske daske, komarnike, roletne, venecijanere.

Ugradnja za drvo aluminijum stolariju je obezbeđena svakom našem kupcu i istu obavlja ekipa profesionalaca.

Cene stolarije:

Cene drvo aluminijum prozora možete dobiti dolaskom u naš prodajni salon, pozivom na neki od naših kontakt telefona ili slanjem upita preko e-maila.

Drvo aluminijum stolarija