meta

CPL folija

27.000,00 RSD

Sobna vrata CPL folija – novo u našoj ponudi. Sobna vrata odlikuje savremeni dizajn, pažljivo selektovani materijali za izradu vrata, moderan dekor kao i visoka tehnologija izrade. Ulaganja u ovaj proizvod su poprilično velika, a to se očekivano i opravdano pokazuje pozitivnom reakcijom kupaca. Sobna vrata se izrađuju prema željenoj dimenziji kupca, što ne utiče na krajnju cenu proizvoda. Štok vrata kao i pervajz lajsne su zaobljene ili ravne uz mogućnost slobodnog kombinovanja.

Ugradnja za sobna vrata je obezbeđena svim kupcima i nije uračunata u osnovnu cenu vrata. Mogućnost odabira velikog broja boja i dezena.

Sve modele za sobna vrata možete pogledati na sledećem LINKU

Pošalji upit
Šifra proizvoda: Sobna vrata - CPL folija Kategorija:

Opis

Krilo vrata:

Krilo za sobna vrata cpl folija je izrađeno od dve HDF ploče debljine 3,3mm, koje su oivičene i učvršćene drvenim ramom. Ispuna krila je od kartonskog saća koje mu daje dodatnu čvrstinu. Mogućnost ispoune šupljom ivericom. Krilo je presvučeno dekorativnom CPL folijom. U sobna vrata se ugrađuje brava renomiranog Italijankog proizvođača „AGB“. Brava može biti sa običnim ključem ili brava sa cilindrom. Mogućnost ugradnje magnetne brave kao i WC seta za zaključavanje.

Štok sobnih vrata:

Štok vrata je zaobljen i masivan ili ravan. Izrađen je od medijapana (MDF-a) debljine 40mm, a koji je finalno presvučen visokokvalitetnom CPL folijom.

Opšivke vrata:

Pervajz lajsne – opšivke su izrađene od medijapana (MDF-a) debljine 19mm a iste su takođe presvučene CPL folijom. Lajsne mogu biti zaobljene ili ravne i imaju mogućnost takozvanog plivanja u širini zida od 100-260mm. U vanstandardnoj ponudi ta širina gotovo neograničeno povećava, tako da lajsne skoro savršeno prijanjaju uz svaki zidarski otvor.
Sva sobna vrata cpl folija iz ove ponude poseduju kompletnu opremu, koju čini brava renomiranih proizvođača, brodske šarke i kvaka.
Vrata se isporučuju po meri i želji kupca. Sva vrata mogu biti u varijantama kao jednokrilna, dvokrilna, klizna, sa nadsvetlom, sa ostakljenjem ili u bilo kojoj kombinaciji.

Detalji

Sobna vrata CPL folija

Go to Top