meta

Premijum

35.500,00 RSD

Sobna vrata Premijum– novo u našoj ponudi. Sobna vrata odlikuje savremeni dizajn, pažljivo odabrani materijali za izradu vrata, veoma moderan dekor i vrlo visoka tehnologija izrade. Ulaganja u ova vrata su priličnoo velika, a očekivano i opravdano pokazuje se pozitivna reakcija kod kupaca. Sobna vrata model Premijum se izrađuju prema željenoj dimenziji kupca, a sve to  ne utiče na cenu proizvoda . Štok vrata kao i pervajz lajsne su zaobljene ili ravne uz mogućnost slobodnog kombinovanja vrsta i boja.

Ugradnja za sobna vrata obezbeđena je svim kupcima a ista se naplaćuje prema važećem cenovniku. Mogućnost odabira velikog broja boja i dezena.

Sve modele za sobna vrata možete pogledati na sledećem LINKU

Pošalji upit
Šifra proizvoda: Sobna vrata - Premijum - CPL folija Kategorija:

Opis

Krilo vrata:

Krilo za sobna vrata premijum izrađeno je od punog drveta kao osnova konstrukcije i dve MDF ploče debljine 4mm, koje su oivičene i učvršćene drvenim ramom. Krilo je presvučeno dekorativnom CPL folijom raznih boja. U sobna vrata se ugrađuje brava renomiranog Italijankog proizvođača „AGB“. Brava može biti sa običnim ključem ili brava sa cilindrom. Mogućnost ugradnje magnetne brave kao i WC seta za zaključavanje.

Štok sobnih vrata:

Štok vrata je zaobljen i masivan ili ravan. Izrađen je od medijapana (MDF-a) debljine 40mm, a koji je finalno presvučen visokokvalitetnom CPL folijom.

Opšivke vrata:

Pervajz lajsne – opšivke izrađene su od medijapana (MDF-a) debljine 19mm i presvučene su CPL folijom. Lajsne mogu biti zaobljene ili ravne i imaju mogućnost takozvanog plivanja u širini zida od 100-260mm. U vanstandardnoj ponudi ta širina gotovo neograničeno povećava, tako da lajsne skoro savršeno prijanjaju uz svaki zidarski otvor.
Sva sobna vrata cpl folija iz ove ponude poseduju kompletnu opremu, koju čini brava renomiranih proizvođača, brodske šarke i kvaka.
Vrata se isporučuju po meri i želji kupca. Sva vrata mogu biti u varijantama kao jednokrilna, dvokrilna, klizna, sa nadsvetlom, sa ostakljenjem ili u bilo kojoj kombinaciji.

Detalji

Sobna vrata premijum detalj stokaSobna vrata premijum detalj stokaSobna vrata premijum detalj stoka

Go to Top