meta

Farbana poliuretanom

35.500,00 RSD

Sobna vrata farbana poliuretanom su klasičan model vrata koja se ugrađuju kako na sobne tako i na kupatilske otvore. Ova vrata su otporna na vlagu za razliku od sobnih vrata koja su presvučena raznim vrstama folija. Krilo vrata moze biti potpuno ravno kao i sa određenim kanalurama koje se izrađuju na CNC mašinama. Ispunjeno je kartonskim saćem ili šupljom ivericom. Ukupna debljina krila je 40mm.

Oprema na vratima (kvaka, brava, šarke) je renomiranih Evropskih proizvođača. Vrata se finalno farbaju visokokvalitetnim poliuretanskim bojama. Izrađuju se po meri i želji kupca tako da se mogu uklopiti u svaki enterijer. U ponudi su jednokrilna, dvokrilna, klizna, sa nadsvetlom i delimično ostakljena sobna vrata. Montaža za sobna vrata kupljena u nekom od naših prodajnih salona je obezbeđena i dodatno se naplaćuje prema važećem cenovniku.

Pošalji upit
Šifra proizvoda: Sobna vrata - farbana poliuretanom Kategorija:

Opis

Krilo vrata:

Krilo za sobna vrata je izrađeno od dve MDF ploče debljine 3,3mm. Ploče su oivičene i učvršćene drvenim ramom što im garantuje da se vremenom neće kriviti niti uvijati. Ispunu krila čini kartonsko saće koje mu daje dodatno učvršćenje. Debljina krila je 40mm. Brava je renomiranog Italijankog proizvođača „AGB“. Krilo je finalno bojeno poliuretanskom bojom.

Štok za sobna vrata:

Štok vrata može biti zaobljen ili ravan. Izrađen je od medijapana (MDF-a) debljine 40mm i  finalno je ofarban poliuretanskom bojom.

Pervajz lajsne vrata:

Pervajz lajsne – opšivke su izrađene od medijapana (MDF-a) debljine 19mm finalno farbane poliuretanskom bojom. Lajsne su mogu biti zaobljene ili ravne u zavisnosti od odabira štoka.

Sistem otvaranja vrata:

Vrata mogu biti jednokrilna,dvokrilna, klizna, sa nadsvetlom, delimično ostakljena ili u nekoj od navedenih kombinacija zajedno.

 

Sobna vrata farbana poliuretanom poseduju kompletnu opremu, koju čini brava renomiranog proizvođača, brodske šarke i kvaka.

Vrata se isporučuju u željenim dimenzijama, prema meri i želji kupca. Boja vrata je standardno bela a po želji kupca mogu se isporučiti i u drugim bojama.

Detalji

Go to Top