Melaminska folija

19.000,00 RSD

Sobna vrata melaminska folija su nastala dugogodišnjim radom i stalnom komunikacijom sa tržištem. Proizvođač vrata je tako došao do savremenog proizvoda sa odličnim odnosom cena-kvalitet. Sobna vrata sa melaminskom folijom su nastala upotrebom savremene proizvodne tehnologije i lične kreativnosti. Vrata u punoj meri zadovoljavaju sve kriterijume kvaliteta, jako prihvatljiv dizajn, kao i ekonomsku pristupačnost. Dosta velika ulaganja u ovaj proizvod za sigurno već pokazuju pozitivne reakcije tržišta.

Ugradnja za sobna vrata je obezbeđena svakom našem kupcu i dodatno se naplaćuje prema važećem cenovniku.
Sobna vrata mogu biti jednokrilna, dvokrilna, klizna, sa nadsvetlom, sa ostakljenjem

Sve modele za sobna vrata pogledajte OVDE

Pošalji upit
Šifra proizvoda: Sobna vrata - melaminska folija Kategorije: ,

Opis

Krilo:

Krilo za sobna vrata melaminska folija  je izrađeno od dve HDF ploče debljine 3,3mm, koje su oivičene i učvršćene drvenim ramom. Ispuna krila je od kartonskog saća koje mu daje dodatnu čvrstinu. Mogućnost odabira druge ispune krila.Presvučena su melaminskom folijom u više boja i dezena. U vrata se ugrađuje brava renomiranog Italijankog proizvođača „AGB“. Brava može biti sa standardnim ključem ,cilindrom, magnetna, sa leptirom iznutra.

Štok vrata:

Štok vrata može biti masivno zaobljen ili ravan. Izrađen je od medijapana (MDF-a) debljine 40mm, a koji je finalno presvučen kvalitetnom melaminskom folijom 120gr. Štok poseduje plivajuće nastavke tako da može pokriti bilo koju debljinu zida.

Pervajz lajsne:

Pervajz lajsne  su izrađene od medijapana (MDF-a) debljine 19mm, presvučene melaminskom folijom 120gr. Lajsne su zaobljene ili ravne u zavisnosti od odabira štoka. Imaju mogućnost plivanja u širini zida od 100-260mm u standardnoj ponudi. U vanstandardnoj ponudi ta širina gotovo neograničeno povećava, tako da lajsne skoro savršeno prijanjaju uz svaki zidarski otvor.

Sva sobna vrata iz ove ponude poseduju kompletnu opremu, koju čini brava renomiranih proizvođača, brodske šarke i kvaka.
Vrata se isporučuju prema željenim dimenzijama kupca što ne utiče na finalnu cenu proizvoda.

Kupac može sam napraviti kombinaciju između ravnih i zaobljenih štokova i lajsni.

Detalji

Go to Top