ELEGANTNI PVC PROFIL

Jedan od najpoznatijih proizvođača PVC stolarije ujedno je i jedan od prvih brendova koji svoju proizvodnju zasniva na ekološkoj proizvodnji, tzv. greenline tehnologiji. Godine 2004. Trocal je potpuno izbacio olovo iz proizvodnje PVC stolarije i zamenio ga oksidima gvožđa i cinka.

Ne samo da je doprineo zaštiti životne sredine i stvorio uslove za zdravo življenje, Trocal je stvorio PVC stolariju visoke energetske efikasnosti. Drugim rečima, zahvaljujući ovim prozorima postiže se velika ušteda energije prilikom grejanja i hlađenja, kao i ušteda energije na svetskom nivou.
Pored praćenja svetskih trendova i stvaranja uslova za zdraviji i kvalitetniji život, Trocal PVC stolarija u velikoj meri unapređuje svakodnevni život pojedinaca, a ujedno podiže i prati zahtevna arhitektonska rešenja.

Jedan od veoma atraktivnih i elegantnih profila je InnoNova 70mm .

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE INNONOVA 70MM
• Dubina ugradnje 70mm,
• Petokomorni profil,
• Dihtung gume,
• Izolaciona vrednost profila Uf=1.3W/m2K

Drugim rečima, PVC stolarija sa ovim izuzetno tankim profilom je veoma elegantna i vizuelno dopadljiva. Upravo ovaj profil pokazao se veoma dobro kod modernijih i elegantnijih građevina sa velikim staklenim površinama. Sa druge strane, ukoliko je ovaj profil sastavni deo PVC stolarije za kućnu upotrebu, činjenica je da će obezbediti više sunca i svetlosti u odnosu na druge profile.

I pored toga što je veoma tanak, ovaj profil obezbeđuje veliku stabilnost i jačinu PVC stolariji koja ga poseduje. Mogućnost da bez problema nosi velike staklene površine, zahvaljuje petokomornom profilu, koji pored čvrstine, zajedno sa dihtung gumama daje neophodnu toplotnu i zvučnu izolaciju.

Veliki značaj ovog profila je svakako sveobuhvatnost, odnosno atraktivan izgled sa jedne strane, funkcionalnost i velika energetska efikasnost sa druge. Zahvaljujući svojoj izolacionoj vrednosti od 1,1 do 1,3W/m2K, PVC stolarija sa ovim profilom zadovoljava evropske kriterijume u pogledu zaštite energije, manjih troškova, a ujedno i visokog komfora.

Danas na tržištu postoji više vrsta ovog profila i to kod:

– PVC stolarije
• Trocal InnoNova 70.A5 – classic i elegance,
• Trocal InnoNova 70.M5 – classic i elegance

– Aluminijum stolarije
• AluClip profili

Pored standarno bele, ovaj profil dostupan je u više različitih boja i dezena, čime se lakše uklapa u sve spojašnje i unutrašnje dekore.

PVC stolarija sa ovim profilima obezbeđuje osnovne ekološke, ekonomske i estetske potrebe savremenog života. Upravo zahvaljujući tome, ovi profili imaju široku primenu na tržištu, kao i uslove za stalno dalje usavršavanje.

Da li ste vi imali priliku da vidite prozore sa ovim profilom? Kako vam se čine? Da li biste se odlučili za PVC stolariju sa ovim profilom? Pišite nam, kakva su vaša iskustva? Elegantno, bez ustezanja pitajte nas sve što vas dodatno interesuje u vezi ovog profila. Budite sigurni da ćemo se potruditi da odgovorimo na sve vaše zahteve.

Za Talaris, Snežana Trtica Graovac