5 RAZLOGA ZAŠTO IZABRATI KLASIK 50

Kupovina sigurnosnih vrata može biti jedan ozbiljan posao, ukoliko niste sigurni šta tražite, kao i šta je to na šta treba obratiti pažnju. Upravo iz tog razloga u tekstovima 7 pitanja koja treba postaviti pre kupovine sigurnosnih vrata i Koja sigurnosna vrata odabrati, potrudili smo se da vam na što lakši način damo smernice prilikom kupovine sigurnosnih vrata.

U ovom tekstu navodimo vam ključne razloge zašto izabrati sigurnosna vrata Klasik 50.

1. SIGURNOST

Budući da su u pitanju čelična vrata sa debljinom čelika od 1,2mm, ojačana čeličnim štokom 1,5mm debljine, ova vrata zadovoljavaju prvu i osnovnu svrhu, pružaju osećaj sigurnosti i adekvatne zaštite. Pored čelične osnove, Klasik 50, u krilu ima dodatne horizontalne i vertikalne čelične profile koji ojačavaju samu konstrukciju vrata.

2. IZOLACIJA

Prednost sigurnosnih vrata ogleda se u velikoj izolaciji prostora od spoljašnjih uticaja. Takav je slučaj i sa ovim modelom sigurnosnih vrata. Pored mirnog sna, zahvaljujući, mineralnoj vuni, koja ispunjava krilo vrata u debljini od 5cm, Klasik 50, daje veliku zvučnu i termičku izolaciju unutrašnjosti prostorije. Drugim rečima, ulaganjem u Klasik 50, dobijate manje troškove grejanja zimi, odnosno hlađenja leti. Ukoliko vam se stan nalazi u bučnoj sredini, u blizini ulaznih vrata u zgradi ili blizini lifta, mnogo je bolje da vaša vrata imaju izolaciju 5 cm, a ne manje.

3. JEDNA, ALI VREDNA SIGURNOSNA BRAVA

Kvalitet sigurnosnih brava, jedan je od presudnih elemenata kvaliteta samih sigurnosnih vrata. Klasik 50, raspolaže sa jednom sigurnosnom bravom, koja može biti: kasa brava, poznatoh italijanskog proizvođača Mottura ili brava sa kodiranim cilindrom Titan. Bez obzira koja je brava ugrađena, zabravljivanje se vrši u 6 pozicija, 4 u pravcu brave i po jedna u gornji i donji deo vrata.

Sa druge strane, po potrebi i zahevu kupca, može se ugraditi dodatna dnevna, tzv. leptir brava, koja omogućava jednostavno i brzo zaključavanje vrata sa unutrašnje strane. I u ovom slučaju u pitanju je kvalitetna italijanska cilindar sigurnosna brava Cisa.

4. ESTETSKI DOŽIVLJAJ ZAGARANTOVAN

Iako su sigurnosna vrata nekada delovala prilično robusno i nedopadljivo, danas je to potpuno drugačije. Klasik 50 model, obložen je dekorativnim MDF I HDF drvenim oblogama, debljine 8mm. U zavisnosti od potrebe kupca, MDF može biti: 1. farban poliuretanskom bojom; 2. furniran (lepljen iz više slojeva) i bajcovan u željenu boju; 3. presučen pvc folijom. Ukoliko se ovome doda podatak da Klasik 50 nudi 21 različitu boju, zaključujemo da sa navedenim različitim dezenima, Klasik 50 sigurnosna vrata pružaju mogućnost ugradnje u različite stambene i poslovne objekte, odnosno zadovoljavaju potrebe većine kupaca.

5. PROIZVODNJA U SRBIJI = BRZA ISPORUKA

Klasik 50 kao završni proizvod nastaje u našim proizvodnim objektima. Naravno zastupljene su standardne dimenzije vrata (900x2020mm, 950x2020mm, 1000x2050mm i 1000x2100mm), koja na kućnu adresu kupca stižu za par dana. Međutim, ukoliko se radi o vanstandardnim dimenzijama, isporuka je nešto duža, o čemu kupac biva obavešten.

Ovo su 5 osnovnih razloga zašto su Klasik 50 sigurnosna vrata poželjna u svakom domu, međutim treba istaći da su ova vrata nastala kao rezultat velike pažnje u istraživanju tržišta, potrebama kupaca, teškoćama sa kojima se kupci susreću,…

Klasik 50 sigurnosna vrata su spoj visokog kvaliteta i pristojne cene, čime su dostupna većini potencijalnih kupaca. Zahvaljujući timu stručnjaka, ova sigurnosna vrata se nalaze u samom vrhu ponude sigunosnih vrata.

Da li vi imate nešto da dodate na temu ovog modela sigurnosnih vrata? Da li imate drugačije mišljenje ili iskustvo? Pišite nam, biće nam drago da razmenimo iskustva i rešimo eventualne nedoumice i nejasnoće.

Za Talaris, Snežana Trtica Graovac