Obezbedite Vaš stan, kuću, lokal još danas. Ne čekajete sutra – može biti kasno!!!

SIGURNO, BEZBEDNO, KVALITETNO – Pismena garancija i servis

SLUŽBA HITNIH INTERVENCIJA 24 sata, 7 dana u nedelji

Sigurnosna vrata – Talaris Beograd – najveći asortiman, povoljne cene, direktni uvoznici više proizvoda kao i proizvođači. U našoj ponudi se pored sigurnosnih vrata nalaze i : sobna vrata, garažna vrata, protivpožarna vrata, nadstrešnice, pvc stolarija – prozori, aluminijumska stolarija – prozori, drvo aluminijum stolarija – prozori, nadstrešnice, zavese. Naše proizvode možete pogledati u nekom od naših salona širom Beograda, i iste kupiti po povoljnim cenama. Mnogi kupci su nam poklonili poverenje, i ostali nam verni već više od jedne decenije – jer razlika ipak postoji. Proverite zašto smo najtraženiji. Pogledajte našu kompletnu ponudu i uverite se sami u naš kvalitet i cene. Naša primarna delatnost je proizvodnja, uvoz i distribucija za sigurnosna vrata. Takođe, svi ostali proizvodi iz naše ponude su vrhunskog kvaliteta, a njihove karakteristike će sasvim siugurno vaš dom učiniti bezbednijim, toplijim i lepšim. Naša pvc i aluminijumska stolarija će vaš dom učiniti energetski efikasnijim a novina iz naše ponude – drvo aluminijum stolarija će bez pogovora vaš dom učiniti lepšim i toplijim uz uštedu energije od preko 40%.

Zašto obična ulazna vrata zameniti sa sigurnosnim?

1. Prema podacima dobijenih od policije, u preko 85% slučajeva provalnici u stanove ili druge objekte neovlašćeno ulaze kroz ulazna vrata
2. Većinu drvenih ulaznih vrata je moguće obiti vrlo brzo i skoro bez ikakve, dok je obijanje sigurnosnih vrata u nazovimo nekim uobičajenim uslovima gotovo nemoguće!
3. Statistika govori da nepozvani gosti – lopovi u proseku provalu izvršavaju u roku od 3 minuta, pa ukoliko ne uspeju da istu izvrše odustaju od te namere. Iz tog razloga je kupovima i ugradnja za sigurnosna vrata jedno od pouzdanijih rešenja
4.  Kod običnih ulaznih vrata su zaptivanje kao i termo i zvična izolacija uglavnom loši
5. Prostor u kome su ugrađena neka od sigurnosnih vrata iz naše ponude uglavnmom ne predstavlja interesovanje „nepozvanih gostiju“.