5. LAKO ODRŽAVANJE

Za održavanje PVC stolarije potrebna Vam je mokra krpa i eventualno deterdžent za sudove. PVC ne privlači i ne zadržava prašinu na sebi. Za razliku od drvenih, pvc ima svoju standarno belu boju, koja se ne farba niti tretira bilo kakvim hemijskim sredstvom, a privlačan i nov izgled zadržava decenijama.

Da biste se uverili u sve navedene prednosti PVC stolarije, morate voditi računa o tri stvari: šta kupujete, gde kupujete i od koga kupujete? Nažalost, kao i kod većine drugih proizvoda, danas na tržištu možete pronaći PVC stolariju lošeg sirovinskog sastava, lošeg kvaliteta, ekološki neprihvatljivu, znatno nižih cena u odnosu na tržište i sl. Kako da se zaštitite? Kupujte proizvode od renomiranih proizvođača, sa dugogodišnjim iskustvom, priozvode koji imaju sertifikat, garanciju, servisnu podršku i čija je proizvodnja usklađena sa greenline tehnologijom.

Uložite vreme u informaciju, novac u kvalitetan proizvod i obezbedite sebi miran i zdrav život.

Kakvi su Vaši stavovi, da li biste ugradili PVC stolariju ili ukoliko je već imate kakva su vaša iskustva? Da li imate u planu da postojeću zamenite novom i šta su Vaše nedoumice? Pišite nam, biće nam zadovoljstvo da čujemo Vaše mišljenje i razmenimo iskustva. Za sva pitanja i sugestije stojimo Vam na rapolaganju.

Za Talaris, autor teksta Snežana Trtica Graovac

1. EFIKASNOST – UŠTEDA ENERGIJE
2. EKONOMIČNOST
3. ESTETIKA
4. IZDRŽLJIVOST I VEK TRAJANJA