meta

Pocket

49.900,00 RSD

Sigurnosna vrata model Pocket se izrađuju u standarnim dimenzijama. Vrata u osnovi poseduju jednu sigurnosnu bravu sa kodiranim cilindrom. Zaključavanje se vrši u 3 pozicije u pravcu brave. Mogućnost ugradnje dodatne brave sa leptir zaključavanjem sa unutrašnje strane. Spoljne obloge su  od MDF-a debljine 10mm u više boja i dezena. Ukupna debljina krila je 78mm. Montaža za sigurnosna vrata je obezbeđena svim kupcima uz doplatu prema važećem cenovniku. Detaljnije informacije možete dobiti u bilo kom našem prodajnom salonu. Pogledajte sve modele sigurnosnih vrata ovde

Pošalji upit
Šifra proizvoda: Sigurnosna vrata Pocket Kategorija:

Opis

Sigurnosna vrata štok:

Štok vrata je izrađen od isprofilisanog čeličnog lima debljine 1,2mm,  finalno plastificiran. Dubina štoka je 100mm. Na štoku se nalaze 3D šarke koje omogućavaju štelovanje vrata u svim pravcima kao i najfinije podešavanje posle ugradnje vrata. Prag se nalazi u sklopu štoka i isti je plastificiran u boju kao i štok.

Krilo vrata:

Krilo vrata je izrađeno čeličnog lima debljine 0,8mm, 2 vertikalna i 2 horizontalna omega profila. Ispuna krila je mineralna vuna debljine 5 cm, a što daje vratima termo i zvučnu izolaciju vrata. Debljina krila zajedno sa dekorativnim oblogama je 78mm. Debljina obloga (spoljne i unutrašnje) je 10mm a iste su izradjene od MDF-a u više boja i dezena. Na krilu vrata se nalaze 2 fiksne kandže koje se prilikom zatvaranja vrata uvlače u štok, a tako dobijamo dodatno obezbeđenje na samim vratima.

Sigurnosna brava:

Sigurnosna vrata Pocket poseduju sigurnosnu bravu marke „Kale“ sa „Titan“ cilindrom. Cilindar se isporučuje sa setom od 5 ključeva uz koji dobija i jedan radni ključ. Koristi se dok traje montaža vrata, a po se vrši prekodiravanje brave i kupcu daje originalni paket sa ključevima. Ovo otklanja svaku sumnju korisnika da neko drugi eventualno može imati kopiju ključeva. Po zahtevu kupca na vrata se može ugraditi i dodatna brava sa leptir zaključavanjem sa unutrašnje strane. Ovo korisniku olakšava rukovanje vratima prilikom boravka u prostoru.

Dodatne informacije

Izbor boja

Antik hrast, Bela, Bledi lanch hrast, Hrast, Mauntain, Orah, Premium hrast, Wenge

Detalji

Go to Top