meta

Segmentna garažna vrata

Garažna vrata iz našeg asortimana se izrađuju po meri i želji kupca. U ponudi je više boja i dezena. Segmentna garažna vrata se otvaraju pomoću elektromotora sa komadom daljinskim upravljačem ili ručno. Vrata se podižu vertikalno do visine plafona nakon čega ostaju u horizontalnom položaju ispod plafona a mogu se podizati i ostati u vertikalnom položaju što se uglavnom primenjuje kod visokih objekata (hala i sl). Na garažna vrata se mogu ugraditi i takozvana pešačka (prolazna vrata) čime se izbegava stalno podizanje istih u slučaju prolaza ljudstva. Ovime se postiže manja autonomija rada samih vrata kao i duži vek trajanja. Vrata odlikuje visoka zvučna i termo izolacija. Segmentna vrata su najoptiminalnije i najbolje rešenje jer ista ne zauzimaju prostor ni ipred ni unutar same garaže. Svi materijali koji se koriste u izradi garažnih vrata su usaglašeni sa Evropskim standardom kvaliteta.

Dodatni elementi za garažna vrata:

Na vrata se kao dodatni elementi mogu ugraditi:

 • dodatna brava za deblokadu vrata u slučaju nestanka struje (postavlja se ukoliko ne postoji alternativni ulaz u garažu)
 • prozori za slučaju potrebe većeg priliva dnevne svetlosti u garažu ili objekat
 • ventilacione rešetke za odimnjavanje ili priliv svežeg vazduha
 • foto ćelije koje sprečavaju spuštanje vrata u momentu prolaza vozila kroz ista (koristi se uglavnom za zajedničke garaže)

Ugradnja garažnih vrata je obezbeđena svim našim kupcima na teritoriji cele Republike.

Sve detaljije informacije oko garažnih vrata, cene, uslove kupovine i montaže možete dobiti u nekom od naših prodajnih salona ili pozivom na neki od naših telefona navedenih u kontaktu.

Pošalji upit
Šifra proizvoda: Garažna segmentna vrata Kategorija:

Opis

Segmentna garažna vrata – Talaris, Beograd

Tehničke karakteristike vrata:

 1. vrata su izrađena od čeličnih panela debljine 40mm
 2. paneli mogu biti ravni, linijski kao i reljefnim pravougaonicima
 3. debljina lima na panelima je 0,55mm
 4. ojačanje na panelima 1,2mm radi sigurnih fiksiranja šarki i drugih elemenata
 5. zvučna izolacija (DIN 52210) – 21Db
 6. poliuretanska ispuna
 7. visina panela 500 i 610 milimetara
 8. elektromotor visokih performansi namenjenih za veliku broj podizanja i spuštanja vrata

 

Garažna vrata - Talaris            Segmentna vrata

Detalji

Garažna vrata - Talaris Beograd Garažna vrata - Talaris Beograd Garažna vrata - Talaris Beograd Garažna vrata,profili - Talaris Beograd Garažna vrata, roleri - Talaris Beograd Garažna vrata, saila - Talaris Beograd Garažna vrata, torziona opruga - Talaris Beograd

Go to Top