meta

Rolo vrata

Rolo vrata su veoma funkcionalna jer zauzimaju vrlo malo mesta iznad otvora gde su i ugrađena a namotavaju se iza grede. Ovime se tako po bočnoj strani i na plafonu gotovo i ne gubi vidna površina. Vrata mogu biti sa aluminijumskim ili sa čeličnim lamelicama.

Rolo vrata sa aluminijumskim termoizolovanim lamelicama su sastavljena od lamela širine  77mm. Sama debjina aluminijuma lamelica je 1 mm, a debljina lamele je 18mm. Ispunjene su poliuretanom što samim vratima daje dobru termo i zvučnu izolaciju. Vođenje rolo vrata vrši se putem aluminijumskih vodilica, koje imaju ugrađene četkice od 12mm. One vratima daju bolje dihtovanje i smanjenje buke.

Na donjoj strani vrata zadnja lamelica ima ugrađenu dihtung gumu koja se prostire celom širinom vrata. Guma prijanja za vakuum površinu i dodatno sprečava prodor prašine i vazduha.Vrata su u standardoj ponudi u beloj i sivoj boji a mogu se i isporučiti i u željenoj boji kupca. Vrata se izrađuju po Evropskim normama, odlično se ponašaju na spoljašnjim atmosferskim uticajima (kiši,vetru,suncu). Takođe vrata imaju dug vek eksploatacije što se potvrđuje garancija na sama vrata.

Rolo vrata sa čeličnim lamelicama mogu biti sa ili bez termoizolacije. Širina lamela bez termoizolacije je 100mm a sa termoizolacijom je 120mm. Debljina lima je 0,6 odnosno 0,8mm. Vođenje vrata se vrši putem čeličnih vodilica sa ili nez četkica. Na donjoj strani vrata poslednja lamela ima ugrađenu diht gumu koja prati celu širinu vrata. Sama guma prijanja za vakuum površinu i  sprečava eventualni prodor prašine i vazduha.

Garažna vrata su standarno bele ili sive boje dok se na zahtev kupca mogu se i isporučiti  u drugim bojama. Vrata su izrađena po Evropskim normama, imaju odlično ponašanje na spoljašnjim atmosferskim uticajima (kiši,vetru,suncu). Garažna vrata imaju vrlo dugačak radni vek što potvrđuje sama garancija na vrata.

Način otvaranja vrata

Sva garažna vrata se mogu podizati putem elektromotora ili ručno putem poluge. Moderna elektronika koja se ugrađuje vratima daje maksimalni komfor i sigurnost prilikom korišćenja. Motor je malih dimenzija i radi gotovo bešumno. Pored komande putem daljinskio upravljača postoji mogućnost ugradnje taster prekidača. U slučaju nestanka električne energije, rolo vrata se ručno mogu deblokirati i otvariti ručno pomoću takozvane kurble.

Ugradnja garažnih vrata je naša briga. Tim stručno osposobljenih motažera u veoma kratkom vrše ugranju rolo vrata po sistemu ključ u ruke.

Detaljnije informacije i cene za garažna vrata možete dobiti u nekom od naših salona ili slanjem upita na e-mail

Pošalji upit
Šifra proizvoda: Rolo-vrata Kategorija:

Opis

Tehničke karakteristike rolo vrata

  1. aluminijumske lamelica visine 77mm, debljine 18mm, termoizolovane poliuretanom
  2. čelične lamelice visine 100mm debljine 0,6mm, neizolovane
  3. čelične lamelice visine 120mm, debljine 1mm, termoizolovane poliuretanom
  4. vodilice aluminijumske ili čelične (u zavisnosti od materijala od koga su izrađene lamelice)
  5. elektromotor u kutiji vrata ili bočni (od čeličnih izolovanih lamelica)
  6. izrada prema dimenziji kupca
  7. brz rok isporuke i ugradnje
  8. pismena garancija

Detalji

Go to Top