meta

Tehnička vrata – standardne dimenzije

Tehničke karakteristike:

  1. Štok tehničkih vrata (tip P)  je izrađen od pocinkovanog čelika 1,2mm
  2. Na štoku se nalaze dve šarke
  3. Krilo vrata je izrađeno od dve table čeličnog lima debljine 0,5mm.
  4. Ispunu krila čini stiropor
  5. Debljina krila je 40mm
  6. Protivpožarna čelična brava i cilindar
  7. Protivpožarne čelična kvaka presvučena PVC-om u crnoj boji
  8. Standardna boja vrata je po Ralu 7035
Pošalji upit
Kategorija:

Opis

Tehnička vrata, prodaja, ugradnja, servis, – Talaris Beograd

U našoj ponudi se nalaze tehnička vrata standardnih dimenzija koja se nalaze na lageru. Standardna vrata se mogu isporučiti u vrlo kratkom roku. Boja standardnih vrata je Ral 7035. Standardne dimenzije vrata su 780×2050, 880×2050 i 980x2050mm. Na zahtev kupca sva vrata se mogu poručiti i napraviti prema tačnim dimenzijama i želejim bojama. Ovo iziskuje nešto duži rok isporuke i nešto višu cenu. Vrata se izrađuju od čeličnog lima. Ispunjena su kartonskim saćem i finalno su plastificirana. Vrata poseduju kvake za zatvaranje sa obe strane i bravu sa eurocilindrom.

Vanstandardna vrata se mogu isporučiti u bilo kojoj boji prema Ral karti. Vrata mogu biti jednokrilna, dvokrilna, delimično ostakljena itd. Ova vrata se sve više koriste u novogradnjama jer po kriterijumu cene,kvaliteta i nameme zadovoljavaju sve zahteve savremene gradnje. Uglavnom se koriste za podrumske prostorije, nus prostorije, ostave i sl.

Ugradnja za tehnička vrata je obezbeđena svim našim kupcima u veoma kratkom roku. Svi naši montažeri su sa dugogodišnjim iskustvom u postavljanju vrata. Ovo kupima daje sigurnost da će sva vrata biti kvalitetno ugrađena i da če pravilno funkcionisati dugi niz godina. Servis za tehnička vrata kako u garantnom tako i u vangarantnom roku je obezbeđen svakom našem kupcu.

Ostale modele vrata možete pogledati ⇒ OVDE

Detalji

Go to Top