Vrata za tehničke prostorije

Sama reč tehnička vrata nam govori da se ova vrsta vrata najčešće koristi za tehničke prostorije. To mogu biti podrumske prostorije, prostorije za posebne namene kao i takozvane nus prostorije. Sama vrata se izrađuju od čeličnog lima i finalno se plastificiraju. Ova metalna vrata se vizuelno ne razlikuju mnogo od protivpožarnih ili protivdimnih vrata. Najveća razlika je u tome što ovaj tip vrata nema protivpožarnu ispunu niti protivdimne trake. Na ovim vratima se kao i kod ostalih vrata mogu dodati posebni alementi poput elekto prihvatnika, automata za samozatvaranje vrata, antipanik mehanizma itd. Metalna vrata za posebne namene su takođe naziv koji se koristi za ovu vrstu vrata. Ugradnja vrata je obezbeđena našim kupcima. Sve modele vrata možete pogledati u našem SALONU gde takođe možete dobiti sve potrebne informacije i više detalja o samim vratima.

U našoj ponudi se svi zipovi tehničkih vrata. Vrata prema konstrukciji možemo podeliti na:

  • jednokrilna
  • dvokrilna
  • klizna

U našoj ponudi se nalaze tehnička vrata  vrata standardnih dimenzija, kao i vrata koja se izrađuju po meri i želji kupca.

Standardna tehnička vrata su osmišljena tako da se sama ugradnja vrlo lako izvodi. Vrata se mogu prilagoditi većini standardnih zidarskih otvora a ista su reverzbilna, tj imaju mogućnost da se ugrade kao leva i desna. Sve ovo se postiže vrlo lakim okretanjem vrata na mestu ugradnje prema otvoru za ugradnju vrata. Vrata se uglavnom nalaze na našem lageru i ista se mogu ugraditi čak i u danu kada su i kupljena. Ova vrata imaju pristupačniju cenu od vrata koja se izrađuju po tačnim merama i željama kupca. Iz tog razloga treba iskoristiti tu pogodnost i ugraditi ista gde god nam to dozvoljavaju uslovi.

Za kupce koje ne zadovoljavaju vrata sa standardnim dimenzijama možemo ponuditi vrata kao koja se izrađuju po tačnoj meri. Vreme koje je potrebno za isporuku i ugradnju ovih vrata je dosta duže od vremena koje je potrebno za nabavku i ugradnju standardnih vrata.

Sve detalje kao i cene vrata vrata možete dobiti u nekom od naših prodajnih salona ili slanjem upita na e-mail.

Ugradnja za tehnička vrata

Svim našim klijentima možemo ponuditi uslugu prevoza i montaže tehničkih vrata na teritoriji cele Republike Srbije. Montaža vrata se posebno naplaćuje a sama cena zavisi od dimenzija, količine, mesta i načina ugradnje. Sve detaljnije informacije možete dobiti u našem SALONU.