meta

Trocal 88 mm

PVC stolarija Trocal 88mm – Tehničke karakteristike profila

  1. sirina profila 88mm
  2. broj komora 7
  3. izolaciona vrednost profila: Uf = 0,95W/m2K
  4. standardno zastakljivanje termopan paketom 4+12+4+12+4 Loe-w – Ug=0,6W/m2K
  5. mogućnost upotreba kombinacije stakala do ukupne debljine stakljenja od 56mm
  6. tri zaptivne dihtung gume, tj. AD sistem sive boje
Pošalji upit
Šifra proizvoda: PVC stolarija - Trocal 88 mm Kategorija:

Opis

PVC stolarija Trocal 88mm je izrađena od Nemačkih profila  sa 7 komora i sasvim slobodno možemo reći spada u sam vrh po pitanju standarda za zastakljivanje svih vrsta objekata. Proizvođač ovih profila je International Profile Group. U procesu ektrudiranja PVC profila se ne koristi olovo, već se koriste sirovine sa hemijskim stabilizatorima na bazi kalcijum-cinka. PVCstolarija Trocal 88mm se izrađuje po Greenline tehnologiji, tako da ova nova generacija profila ispunjava sve kriterijume sadašnje gradnje kao i sve zadate ekološke zahteve. PVC prozori koje izrađujemo od ove vrste profila je kovana sa savremenim Nemačkim Winkhaus – Active Pilot okovom više klase. U standarnom paketu PVC prozori su zastakljeni sa troslojnim niskoemisionim staklom punjenim argonom u termopaketu 4+14+4+14+4 . Izolaciona vrednost stakla je Ug=0,6w/m2K – clima guard premium renomiranog proizvođača Guardian. PVC stolarija se standardno isporučuje u beloj boji. Na zahtev kupca ista se može poručiti u boji drveta – više boja, a takođe se može isporučiti sa spoljnom aluminijumstom oblogom.

Montaža prozora:

Ugradnja PVC stolarije je poverena majstorima sa dugogodišnjim iskustvom u svome poslu. Oni mogu odgovoriti na gotovo svaki zahtev kupca, izmeriti prozore, napraviti krojne liste, usaglasiti iste sa naručiocem, napraviti prozore i na kraju ugradit. Ovoim tokom su bilo kakve nesuglasice i greške svedene na minimum i gotovo da ne postoje a što i jeste naš cilj. Dakle korisnik može dobiti  prozore prema svojim merama i željama a kao krajnji rezultat je dom pun topline kojim zrači naša PVC stolarija.

Cene prozora kao i svih pratećih dodatnih elemenata možete potražiti u bilo kom od naših prodajnih salona na lokaciji Beograd.

Sistemi PVC stolarije:

PVC prozori izrađeni od profila Trocal 88mm mogu biti u sledecim sistemina:

– okretni prozor
– nagibni prozor
– okretno nagibni prozor
– otklopno klizni sistem – kombi sistem
– podizno klizni sistem – klizna stena

Uz PVC stolariju kao propratni program možete poručiti: roletne, daske, okapnice, komarnici, venecijaneri, zavese.

Izbor boja:

PVC stolarija - Trocal InnoNova 70

 

 

Detalji

PVC stolarija - Trocal 88mm

Go to Top