meta

Trocal 70 mm

PVC stolarija Trocal 70mm – tehničke karakteristike:

1. širina PVC profila: 70mm
2. broj komora: 5
3. izolaciona vrednost profila: Uf = 1.2W/m2K
4. standardno zastakljivanje termopan paketom 4+16+4 Loe-w – Ug=1,1W/m2K
5. dve zaptivne dihtung gume, tj. AD sistem sive boje
6. podržano staklo u termopanu debljine do 44mm

Pošalji upit
Šifra proizvoda: Pvc stolarija - Trocal 70mm Kategorija:

Opis

PVC stolarija Trocal 70mm – odličan odnos između cene i kvaliteta. Proizvođač ovih PVC profila u procesu proizvodnje koristi sirovine sa hemijskim stabilizatorima na bazi kalcijum-cinka, a čime se izbegava korišćenje olova u procesu proizvodnje. Ekstrudirani PVC profili Trocal 70mm  izrađeni po Greenline tehnologiji pa tako nova generacija PVC profila za prozore ispunjava sve zadate ekološke zahteve. PVC stolarija i prozori se izrađuju od petokomornih profila debljine 70mm i okovani su sa Nemačkim Winkhaus – Active Pilot okovom.

Ostekljenje stolarije:

PVC prozori su u standardnoj varijanti ostakljeni sa niskoemisionim staklom punjenim argonom u termopaketu 4+16+4 (clima guard premium Ug=1,1w/m2K)  renomiranog proizvođača Guardian. Po zahtevima kupca u prozore se mogu ugraditi stopsol stakla, mat (neprovidna) stakla, sigurnosna – pamplex stakla itd.

PVC stolarija u ovom profilu se standardno isporučuje u beloj boji a po želji kupca može se poručiti i stolarija u boji drveta – više boja.

Cene stolarije i propratnih elemenata kao i sve dodatne infomacije možete dobiti u nekom od naših salona u Beogradu ili slanjem upita na e-mail.

PVC prozori se mogu uraditi u sledecim sistemina:

– okretni prozor
– nagibni prozor
– okretno nagibni prozor
– otklopno klizni – kombi sistem
– podizno klizni – klizna stena

Kao dodatni elementi uz prozore se mogu isporučiti: aluminijumske roletne, podprozorske daske, aluminijumske okapnice, komarnici.

Izbor boja:

PVC stolarija - Trocal InnoNova 70

Detalji

PVC stolarija - Trocal InnoNova 70

Go to Top