Aluminijumske ograde,gelenderi, rukohvati – sve možete pronaći na jednom mestu. Prodaja i montaža – Talaris Beograd. Aluminijumske ograde i gelenderi poseduju sve estetske i kvalitetne odlike luksuza a kao takvi ovi proizvodi se mogu svrstati u klasu materijala kao sto su INOX i PROHROM. Aluminijumske ograde u odnosu na ograde od inoksa ili prohroma imaju prednost što su dosta povoljnije a kao takve su i atraktivnije i predstavljaju sve češći izbor arhitekata i investitora.

Aluminijumski gelenderi, ograde i rukohvati su skoro sigurno možemo reći otporni na gotovo sve klimatske uslove. Iz samog tog razloga prednost ovih ograda je višestruka, dugotrajne su, ne dolazi do korozije i nije im potrebno gotovo nikakvo održavanje. Pretvorite vaše snove i ideje u stvarnost. Sa ovim sistemima ograda dobijate neograničen broj mogućnosti i razne vrste kombinacija, a što će sasvim sigurno zadovoljiti sve vaše kriterijume.

Aluminijumske ograde i gelenderi se ugrađuju bez vidljivih tačaka vezivanja tj. iste su prekrivene posebnim elementima koji se koriste prilikom ugradnje. Ugradnja ograda i gelendera je vrlo brza i laka. Ograde se mogu koristiti u stambenim i poslovnim objektima – imaju široku primenu i mogu se postavljati na stepeništima, na balkonima, terasama i na bilo kojim mestima a koje će se sigurno uklapiti u boju i dizajn vašega enterijera.

Aluminijumske ograde,gelenderi - sistem 1Aluminijumske ograde,gelenderi - sistem 2Aluminijumske ograde,gelenderi - sistem 3Aluminijumski rukohvat - sistem 4Aluminijumske ograde,gelenderi - sistem 5Aluminijumske ograde,gelenderi - sistem 6Aluminijumske ograde,gelenderi - sistem 7