meta

Smart Trio

85.900,00 RSD

Sigurnosna vrata Trio se izrađuju u standarnim dimenzijama 900x2020mm i 960x2050mm. Na zahtev kupca  mogu se dobiti i druge dimenzije. Vrata  poseduju dve sigurnosne vrave sa kodiranim cilindrima sa leptir zaključavanjima sa unutrašnje strane. Spoljne obloge su  od izrađene od  MDF-a debljine 8mm. Debljina krila je 70mm. Ugradnja za sigurnosna vrata je obezbeđena. Pogledajte sve modele vrata ovde

Pošalji upit
Šifra proizvoda: SMART-TRIO Kategorija:

Opis

Sigurnosna vrata Trio – štok:

Štok vrata je izrađen od isprofilisanog čeličnog lima debljine 1,2mm,  finalno plastificiran. Dubina štoka je 85mm. Štok poseduje 3 čelične šarke. Prag se nalazi u sklopu štoka i isti je plastificiran u boju kao i štok.

Krilo vrata Trio:

Krilo vrata je izrađeno čeličnog lima debljine 0,8mm, koji je po obodima ojačan. Ispuna krila je mineralna vuna debljine 50mm, a što daje vratima termo i zvučnu izolaciju vrata. Debljina krila zajedno sa dekorativnim oblogama je 70mm. Debljina obloga (spoljne i unutrašnje) je 8mm a iste su izradjene od MDF-a u više boja i dezena.  Na krilu vrata se nalaze 2 fiksne kandže koje se prilikom zatvaranja vrata uvlače u štok, a tako dobijamo dodatno obezbeđenje na samim vratima.

Sigurnosna brava:

Sigurnosna vrata Trio poseduju dve sigurnosne brave sa kodiranim cilindrima i sa leptir zaključavanjima sa unutrašnje strane. Ovo korisniku olakšava rukovanje vratima prilikom boravka u prostoru. Cilindri se isporučuje sa setom od 5 ključeva i isti su u Euro standardu i vrlo lako su zamenljivi u slučaju potrebe. Zaključavanje se vrši sa po 3 šipa u pravcu brave.

Detalji

Go to Top