Tal

19.000,00 RSD

Sigurnosna vrata Tal, su osnovni model vrata u našoj ponudi. Izrađena su od čeličnog lima debljine 0,6mm koji je finalno plastificiran, dok je debljina lima na štoku 1,2mm. Ovaj model vrata poseduje jednu sigurnosnu bravu koja vrši zabravljivanje u 11 pozicija.

Sigurnosna brava u svom sklopu poseduje i dodatnu rezu za zaključavanje vrata samo sa unutrašnje strane. Vrata se isporučuju u dve standardne dimenzije i to 900×2020 i 1000×2050. Ugradnja za sigurnosna je obezbeđena svim našim kupcima.

Sve dodatne informacije i cene za sigurnosna vrata možete dobiti putem naših telefona. Ostale modele možete pogledati >>OVDE<<

Pošalji upit
Šifra proizvoda: Sigurnosna vrata Tal Kategorije: ,

Opis

Štok vrata:

Sigurnosna vrata Tal poseduju štok koji je izrađen od čeličnog lima debljine 1,2mm , a koji je sa spoljašnje strane plastificiran kvalitetnim materijalima. Dubina štoka je 105mm, a isti je potpuno ravan, što znači da na njemu ne postoje takozvanepervajz lajsne. Ovaj detalj sigurnosnim vratima omogućuje da budu ugrađena na bilo kom delu zidarskog otvora(spolja ili unutra), a čime se podrazumeva da se mogu ugraditi i u tunel montaži. Šarke su sakrivene unutar štoka, i iste se ne vide kada su vrata u zatvorenom položaju. Sve ovo sigurnosna vrata čini estetski lepim a takođe su vrata dodatno osigurana prilikom pokušaja nasilnog otvaranja. Šarke omogućavaju otvaranje vrata pod uglom od 120°. Prag na vratima je izrađen od prohroma.

Krilo vrata:

Ovaj model vrata poseduje krilo koje je izrađeno od čeličnog lima debljine 0,6mm a koje je finalno finalno plastificirano u boju štoka. Debljina vratnog krila je 65mm a isto je termoizolovano papirno-stiropornim saćem, koje čini termo i zvučnu izolaciju. Krilo vrata je prilagođeno biji štoka. Špijunka na vratima je širokougaona i postavljena je na visini od 155mm.

Brava:

Sigurnosna vrata Tal su vrata sa jednom bravom.  Sigurnosna brava je sa kodiranim cilindrom i isporučuje se sa 5 kljueva + 1 radni (majstorki ključ). Brava vrši zaključavanje u 11 tačaka. Sa unutrašnje strane se nalazi dodatna reza za zaključavanje. Kvake i štitnici su izrađeni u srebrnoj boji.

Detalji

Go to Top