meta

Sigurnosna protivpožarna vrata

65.000,00 RSD

Sigurnosna protivpožarna vrata su namenjena za ulaz u stanove i javne objekte koji zahtevaju viši stepen opremljenosti i sigurnosti. Vrata se izrađuju se u standarnim dimenzijama i to 900x2020mm i 1000x2050mm. Spoljašnost vrata je prekrivena oblogama od MDF-a presvučenog dekorativnom folijom u beloj i braon boji. Na zahtev kupca vrata se mogu isporučiti  u vanstandardnoj dimnziji i boji. Vrata poseduju jednu sigurnosnu bravu sa kodiranim cilindrom marke „Titan“. Zaključavanje se vrši u 3 pozicije u pravcu same brave.

Vrata prati sertifikat protivpožarnosti na 30 min izdat od „IMS“ instituta.

Montaža i servis vrata je obezbeđen svim našim kupcima. Za dodatne informacije možete se obratiti u naš prodajni salon.

Pošalji upit
Šifra proizvoda: Sigurnosna protivpožarna vrata Kategorija:

Opis

Sigurnosna protivpožarna vrata – štok:

Štok vrata je izrađen od isprofilisanog čeličnog lima debljine 1,2mm, koji je finalno plastificiran u boju po izboru kupca. Štok je dubine 100mm . Na štoku se nalaze 2 komada 3D šarki koje omogućavaju štelovanje vrata u svim pravcima kao i najfinije podešavanje posle ugradnje vrata. Prag se nalazi u sklopu štoka i isti je plastificiran u boju kao i štok. Štok je ispunjen kamenom vunom. Po obimu se nalazi dihtung guma i termoekspandirajuća protivpožarna traka.

Krilo vrata:

Krilo vrata je izrađeno od table čeličnog lima debljine 0,8mm koja je po obodima ojačana. U krilu se nalaze 2 vertikalna i 2 horizontalna omega profila koja dodatno učvršuju vrata i daju im potrebnu stabilnost. Krilo je ispunjeno kamenom vunom zapreminske mase 100kg/m3 koja je obostrano postavljena oko gipsane table debljine 12,5mm. Debljina krila zajedno sa dekorativnim oblogama je 78mm. Debljina obloga (spoljne i unutrašnje) je 10mm a iste su izradjene od MDF-a u više boja i dezena. Na krilu vrata se nalaze 2 fiksne kandže koje se prilikom zatvaranja vrata uvlače u sam štok, i dodatno obezbeđuju vrata u 2 tačke. Špijunka na vratima je širokougaona.

Sigurnosna brava:

Sigurnosna protivpožarna vrata poseduju sigurnosnu bravu marke „Kale“ sa „Titan“ kodiranim cilindriom sa setovim od 5 ključeva. Uz bravu se dobija i jedan radni – majstorski ključ koji se koristi za vreme ugradnje vrata. Ovo otklanja sumnju korisnika da neko drugi eventualno može imati kopiju ključeva.

Detalji

 

 

 

Go to Top