Klasik 40

51.000,00 RSD

Sigurnosna vrata Klasik 40 su  domaće proizvodnje. Vrata se zrađuju u standarnim i vanstandardnim dimenzijama. Debljina lima je 1,2mm. Vrata u osnovi poseduju jednu sigurnosnu bravu Italijanskog proizvodnje „CR“. Kodiran cilindar vrši zključavanje u 6 pozicija. Mogućnost ugradnje dodatne brave sa leptir zaključavanjem. Za sva sigurnosna vrata kupljena kod nas smo obezbedili montažu vrata. Ugradnja vrata se dodatno naplaćuje prema važećem cenovniku.

Cene vrata i dodatnih usluga možete dobiti u bilo kom našem prodajnom salonu, pozivom na neki od naših telefonskih brojeva ili slanjem upita putem e-maila.

Pošalji upit
Šifra proizvoda: Sigurnosna vrata Klasik 40 Kategorije: ,

Opis

Sigurnosna vrata Klasik 40 – štok:

Štok vrata je izrađen od profilisanog čeličnog lima debljine 1,5mm koji je finalno plastificiran. Dubina štoka je 60mm, a na njemu ne postoje pervajz lajsne. Ovo nam omogućava da se ugradnja vrata može izvršiti na bilo kom delu zidarskog otvora.  Na štoku se nalaze 3D šarke, koje omogućavaju podešavanje vrata u svim pravcima. Prag se isporučuje sa štokom u kompletu.

Krilo vrata:

Krilo vrata Klasik 40 je izrađeno od čeličnog lima – table, debljine 1,2mm, koje je ojačano po obodima. U krilu se nalaze 2 horizontalna 2 dva vertikalna omega profila kao ukrućenje vrata. Ispunjeno je mineralnom vunom, što čini termo i zvučnu izolaciju vrata. Ukupna debljina krila zajedno sa dekorativnim oblogama je 60mm. Same obloge su debljine 8mm i one mogu biti od oplemenjene iverice ili MDF-a u boji i dezenu po želji kupca. Kupac se može opredeliti za opciju vrata u dve boje. Obloge su oivičene čeličnim lajsnama koje su finalno plastificirane u boju štoka. Na krilu se nalaze i dve fiksne kandže koje se prilikom zatvaranja vrata uvlače u štok. Ovo vratima daje dodatno obezbeđenje i nemogućnost skidanja istih sa šarki prilikom pokušaja nasilnog otvaranja vrata.

Sigurnosna brava:

Sigurnosna vrata Klasik 40 u osnovi poseduju jednu sigurnosnu bravu Italijanskog proizvođača „CR“ sa kodiranim cilindrom. Brava se isporučuje sa setom od 5 ključeva uz koji se obično dobija i jedan majtorski ključ. Ovime kupac može biti suguran da se posle ugradnje vrata kod majstora ne može naći neka kopija ključa. Sigurnosna brava vrši zabravljivanje u 6 pozicija, 4 pozicije u pravcu brave i po jedna pozicija u gornjem i donjem delu štoka. Na zahtev kupca u sigurnosna vrata se može ugraditi i dodatna – dnevna brava. Na zahtev kupca se u vrata može ubaciti i brava sa sef ključem.

Detalji

Go to Top